Vorbeste acum cu un consilier clienti 0723.642.888

Apartament de vânzare cu 6 camere, Piata Romana

Cod ofertă : VOA249
€ 490 000

Prezentare

Va propunem spre achizitie un apartament tip duplex, cu un potential foarte mare, din centrul Capitalei, situat la 3 minute de Piata Romana. Potentialul este dat atat de unicitatea pozitiei cat si prin desfasurarea camerelor pe cele doua niveluri.
Avand o suprafata utila generoasa de 350mp si o compartimentare foarte ingenioasa, placuta si utila, apartamentul dispune de posibilitatea unei resedinte de lux cat si sediul reprezentativ al unei companii de top.
Livingul reprezinta partea cea mai importanta a apartamentului, ajutat fiind de componentele principale, respectiv: semineul orientat catre spatiile vitrate cu inaltimi de 8ml., tavan casetat si o scara interioara ce te conduce catre partea creativa si binenteles ce pastreaza aerul din perioada interbelica.
Zona este cu siguranta una deosebita, apartamentul situandu-se in apropiere de Piata Romana, Piata Victoriei, Scoala Franceza, Teatrul National, Intercontinental, numeroase restaurante, terase, cafenele, ceainarii, librarii, parcuri si centre comerciale.
Pretul anuntat este de 490.000 euro.

Detalii

Număr camere 6   Construit 1936
Etaj 4   Băi 3
Etaje clădire 4   Balcoane 2
Suprafaţa (mp) 350   Acoperiş
Confort   Tip imobil Bloc
Alte detalii parchet, gaz, curent, canalizare, boxă, apa      

Contactează agentul: Class Invest

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj
 

Cele mai noi știri imobiliare