Vorbeste acum cu un consilier clienti 0723.642.888

Apartament de vânzare cu 6 camere, Piata Romana

Cod ofertă : VOA249
€ 490 000

Prezentare

Va propunem spre achizitie un apartament tip duplex, cu un potential foarte mare, din centrul Capitalei, situat la 3 minute de Piata Romana. Potentialul este dat atat de unicitatea pozitiei cat si prin desfasurarea camerelor pe cele doua niveluri.
Avand o suprafata utila generoasa de 350mp si o compartimentare foarte ingenioasa, placuta din punct de vedere vizual, apartamentul dispune de posibilitatea unei resedinte de lux cat si sediul reprezentativ al unei companii de top.
Livingul reprezinta partea cea mai importanta a apartamentului, ajutat fiind de componentele principale, respectiv: semineul orientat catre spatiile vitrate cu inaltimi de 8ml., tavan casetat si o scara interioara ce te conduce catre partea creativa si binenteles ce pastreaza aerul din perioada interbelica.
Zona este cu siguranta una deosebita, apartamentul situandu-se in apropiere de Piata Romana, Piata Victoriei, Scoala Franceza, Teatrul National, Intercontinental, numeroase restaurante, terase, cafenele, ceainarii, librarii, parcuri si centre comerciale.
Pretul anuntat este de 490.000 euro.

Detalii

Număr camere 6   Construit 1936
Etaj 4   Băi 3
Etaje clădire 4   Balcoane 2
Suprafaţa (mp) 350   Acoperiş
Confort   Tip imobil Bloc
Alte detalii parchet, gaz, curent, canalizare, boxă, apa      

Contactează agentul: Class Invest

Cere detalii suplimentare

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj
 

Cele mai noi știri imobiliare